Members

Registered Members

1) Dr Nor Hisham Muda (019-9536545)
2) Azam Busra Ibrahim (013-3505773)
3) Hassan Basri (017-5040979)
4) Mohd Asmadi Dawang (013-6020717)
5) Redzuan Ahmad (016-6682725)
6) Ahmad Rashidi Abu Hasim (019-27737014)
7) Mas'od Mohd Nur (013-6081164)
8) Azman Ismail (019-2519944)
9) Hamir Md Harith (016-6261607)
10) Mohd Hanafi Yahya (012-2213984)
11) Norazaman Mahmood (01019-3593265)
12) Megat Hafizi (019-2526649)
13) Mohd Shahrul (017-5270633)
14) Abd Halim Abd Rahman (019-2380733)
15) Shar Saat (012-9781224)
16) Tengku Norshahri (012-3672725)
17) Wan Mohd Azlan (013-9795555)
18) Mohd Hakimi Awang (019-9991603)
19) Azroul Shahrin (017-3380225)
20) Johari Dugel (013-3476594)
21) Tuan Marzuki (019-3447344)
22) Shahrul Nizam (019-2927641)
23) Mohd Azizul Ibrahim (012-6217642)
24) Sukri Mamat (012-6729226)
25) Mohd Nor (012-3157096)
26) Ruslan Alias (019-5579729)
27) Ishak Safie (016-6068796)
29) Suladi Kamari (016-2703015)
30) Azlan Mohd Ali (017-2661184)
31) Mohd Daros Abdullah (016-3430941)
32) Nik Nor Azman (012-9203656)
33) Adi Asri Jaapar (016-2546980)
34) Mira Aslan (012-9663123)
35) Hisyam (010-5251377)
36) Aidi (012-2173775)
37) Norazam012-3628652)
38) Firdaus (012-2799941)
39) Amirul (013-3235654)
40) Mohd Khairi (017-2493012)
41) Ropi (0192736555)
42) Zulkarnain Ahmad (0172483441)

......full list will be available by end of March 2011


9 comments:

KPPj8 said...

Sila bagitau kalau2 no HP tu salah atau tak nak no HP dipaparkan....harap maklum

Anonymous said...

AWAT NAMA CEK XDAA..? jAYEN dA rEDS A.K.A NORAZAM B. OTHMAN 012-3628XXX.

azam said...

sekali lagi.. azam jayen da reds a.k.a Norazam b. othman... post desperate neh... kekekeke...

Anonymous said...

as salam...tahniah kepada player yang masuk game ukm- cikgu rahim pahang ( MR.PIPS )

mentadak mabuk (MM) said...

Salam...

saya nak tanya jika boleh terima ahli baru..klo boleh saya nak buat registration..

fuzy said...

nama aku fuzy 0129247075

miza4559 said...

salam..

saya dah lama tinggal ping pong ni, kalau nak datang tengok orang main boleh ke? rindu nak main ping pong..

Wan Safwan said...

assalamualaikum..

nak tanya club ni masih aktif lagi??.. dan ada pengambilan ahli baru..

DR LYNN said...

Dear all: Saya dengar kelab ni dah pindah lokasi. Last post kat atas tu pun tahun 2014. Untuk makluman, ada satu kelab baru buka di Keramat KL. Pendaftaran RM10/year, Yuran bulanan cums RM10/bulan. Boleh juga walk in RM2/entry. Lawati website kekab itu di https://kppkhk.blogspot.com

Post a Comment